Godis för vuxna

Godis är något som för det mesta sammankopplas med barn, men visst finns det godis för vuxna också – något som godistillverkaren Malaco lagt fokus på i sina reklamkampanjer.

gravid godis ätaNär det kommer till godis är det många som vill säga att vin från Wineagency är som godis för vuxna, eller vuxengodis. Men enbart vin är inte det enda för oss lite äldre som vill unna oss något gott. Till exempel så skriver Dagens Media om hur godismärket Malaco börjar tillverka godisgömmor för vuxna människor att stoppa undan sitt godis i för att gömma det från sina barn eller annan sötsugen person i familjen. Och detta är heller inte första gången som Malaco marknadsfört sig mot en äldre kundgrupp. Ett exempel är till exempel deras reklamfilms serie som rullade för ett tag sedan där man anspelade på tanken att vara vuxen har sina fördelar såsom i reklamfilmen med mannen på tunnelbanan som äter ur en Gott & Blandat påse där ett barn sedan frågar sin mamma ”vad är det för dag idag?” vilken man kan se här hos Youtube. Och visst är det så, att vara vuxen har sina fördelar och i och med den positiva respons som kom gällande reklamkampanjen så valde företaget att fortsätta på samma bana och nu på deras Facebook-sida är kampanjen tydlig med sloganen ”lördag hela veckan” – något som definitivt inte riktar sig annanstans än till vuxna. Men självklart finna annat gott till vuxna som just bara är för vuxna.

Annat gott än godis

Visst, kan en vara sugen på något gott och inte vara sugen på socker eller rent godis som vuxen och tur är det då att det finns massvis av andra alternativ att välja bland. Hur gott låter inte en flaska Amarone att avnjuta med en bricka ost? Eller kanske en sharkbricka som aptitretare innan en rustik middag? Ja, det finns massor att njuta av som vuxen som inte faller barn i smaken – och tur är väl det för då får man ha allt sitt goda för sig själv!